Att knyta ihop säcken


Vad passar väl bättre så här på årets sista dag än att titta tillbaka på året som gått för att sammanfatta vad som hänt. Och när jag ser tillbaka på allt jag gjort, alla fina kort och alla roliga händelser inser jag att 2011 var ett förbaskat bra år.

Jag inledde året med en massa träning och hurtiga tankar, någonstans under hösten försvann det och nu är det på tok för längesedan jag besökte gymmet. 

Under våren var planering inför resan och själva resan i Asien den stora underbara händelsen. Det är inte mycket som slår den! Sommaren innebar en hel del jobb eftersom jag redan hade haft min semester och på jobbet bytte vi lokaler mitt i semestern och senare, i början av hösten bytte vi även datasystem. En hel del arbete men också roliga förändringar. Vi hade fint väder, jag skaffade cykel och vi åt en massa glass och njöt av långa promenader i vackra miljöer.

När sommaren var öven hade Kärleken och jag bestämt oss för att flytta ihop. Jag sa upp min lägenhet och packade ihop mina tillhörigheter och bytte del av stan. Det har varit en hel del kalasande och mycket god mat har stått på bordet. Under en tid försökte vi oss på att äta enligt lchf, och även om jag faktiskt mådde bättre under de veckorna var det svårt att hålla. Jag ska ge det ett nytt försök nu när det nya året kommer. Hittills har vintern varit mild och skön. Det är lite kyligt men inga mängder med snö har fallit och jag håller tummarna för att det inte blir värre.