2013

Gjorde du något 2013 som du aldrig gjort förut? 
Jag gick på fem konserter med samma band. Det var Gyllene Tider som bjöd upp till en av sina sällsynta turnéer och lever man ihop med ett fullblodsfan så får man ställa upp. Och det var inte direkt nåt offer, jag älskar ju konserter! 
 
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja.
 
Dog någon som stod dig nära?
Nej, lyckligtvis inte.
 
Vilka länder besökte du?
Under vårens fantastiska resa besökte vi flera platser i Malaysia, Thailand, Kambodja och Vietnam samt gjorde två korta stopp i Danmark. Under hösten åkte vi på en veckas retreat till Turkiet och samlade på oss lite energi inför vintern. 
 
Är det något du saknat år 2013 som du vill ha år 2014? 
Svaret blir en repris från förra årets lista:
Den där efterlängtade lottovinsten som aldrig tycks vilja visa sig. Den som skulle göra det möjligt för oss att köpa drömhuset och ta långledigt från jobbet för att resa hur mycket som helst. Den som skulle göra det möjligt att jobba för att det är roligt och för den sociala biten och inte så mycket för att kunna betala hyran och ha mat på bordet. 
 
Vad var din största framgång 2013?
Jag är nöjd över att jag var så himla duktig med min träning under första delen av året att jag nästan hade en mage som var både platt och hård när vi satte oss på flyget. Den var ett resultat av att jag tillsammans med fina kollegor startade gruppen Fettfighten på FB där vi tillsammans har peppat och sporrat varandra till framgångar under året som gått. 
 
Största misstaget? 
Att jag aldrig kom igång med träningen igen efter semestern och att den där magen nu är ett minne blott.
 
Bästa köpet?
Flygbiljetten till frihet och värme.
 
Vad spenderade du mest pengar på?
Resor! 
 
Gjorde någonting dig riktigt glad?
Jag har mycket under året som har gjort mig riktigt glad. Jag är ständigt glad över att jag lever ett så bra liv, med fina människor och den bästa Kärleken. Årets turné med Gyllene Tider gjorde mig glad och även detta år blev jag riktigt riktigt glad över att Lundell överraskade. Dock gjorde han endast en konsert, men vi var där! 
 
Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2013? 
Min tjej och jag och Wake me up. 
 
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Som alltid är jag ganska konstant. Jag är glad för det mesta och bryter ihop och tjuter med jämna mellanrum, oftast för att jag är stressad och sällan för att jag är olycklig.
 
Vad önskar du att du gjort mer? 
Träffat vänner och familj, tränat mer och haft möjlighet att resa ännu fler gånger.
 
Vad önskar du att du gjort mindre? 
Stressat och haft ångest över saker jag ändå inte kan påverka.
 
Blev du kär i år? 
Inte nykär, men omkär- varje dag i min fina Kärlek. 
 
Favoritprogram på TV? 
Blacklist.
 
Bästa boken du läste i år?
I år läste jag mina böcker på semestern. Även detta år står Kepler i topp, denna gång med Eldvittnet. Bästa ljudboken var utan tvekan En man som heter Ove av Fredrik Backman
 
Största musikaliska upptäckten? 
Någon ny musikalisk upptäckt har jag nog inte gjort i år. Däremot stod Gyllene Tider och Ulf Lundell för de bästa musikaliska minnena. 
 
Något du önskade dig och fick? 
Massor.
 
Något du önskade dig och inte fick? 
En hårdare och plattare mage. 
 
Vad gjorde du på din födelsedag 2013?
Årets födelsedag var en känslomässig berg-och-dalbana som trors det firades fint med Kärleken. Trots ett flertal känslomässiga utbrott fick jag känna mig som en prinsessa med serpentiner och ballonger och fick väldigt fina presenter och ett fång med ljuvliga rosor! 
 
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Det skulle väl vara den där lottovinsten då...
 
Vad fick dig att må bra? 
Att tillbringa åtta härliga veckor med sol, värme, bad och äventyr med det bästa av sällskap fick mig att må fantastiskt bra. Men även mitt vardagsliv med Kärleken, vänner, familj, jobb och träning får mig att tacka min lyckliga stjärna.
 
 
Vem saknade du?
Finaste L som befinner sig alldeles för långt bort. 
 
De bästa nya människorna du träffade? 
De nya människorna jag träffade i år träffade Kärleken och jag på våra resor. Familjen från Nya Zeeland och paret från Australien kommer alltid att finnas bland våra minnen. Och även den trevliga skånska familjen vi mötte i Turkiet har gjort avtryck. 
 
Mest stolt över?
Att jag är medveten om att långt ifrån alla har det så bra som jag och att jag gör vad jag kan för att ta vara på det jag har. Men även för att jag försöker att vara en god människa som behandlar andra väl.