Nattligt bus

Ni vet det där buset härom natten? Det var ganska oskyldigt, helt av egoistiska skäl och till slut blev det ett ganska intressant socialt experiment. 
 
Tillbaka där det började. Vid poolen. Redan förra året hittade ju vi de bästa platserna vid poolen. De där som har sol hela dagen, ända tills den går ner bakom husen. Vi har fått ha de här platserna ifred, just för att det är så mycket sol och de flesta vill ligga i skugga. Dessutom har man perfekt läge upp och ner i poolen via en av de fasta barstolarna och slipper springa runt hela poolområdet. 
 
En dag förra veckan hade ett annat par hunnit före oss till stolarna, men det kändes helt okej eftersom de utnyttjade de där soltimmarna på samma sätt som vi. När vi däremot kom ut dagen efter var stolarna "paxade" men en av personerna låg där i fem minuter, sen gick hon iväg under en lååång stund och när hon kom tillbaka satte hon sig hos sina väninnor i skuggan- resten av dagen. Den andra stolens användes nog sammanlagt tio minuter under hela dagen. Och när det var skugga överallt utom just på de platserna, ja då gick dom därifrån. Dagen efter gick Kärleken ut redan klockan sju för att lägga ut handdukar (något som aldrig hsr behövts tidigare) och då hade de redan lagt ut sina handdukar på samma stolar. Den dagen låg deras saker där hela dagen medan kvinna ett satt i skuggan och kvinna två låg i poolen med sin bok
Så, vi kan säga att vi tog saken i egna händer. Innan vi gick och la oss för natten gick vi till poolen och la ut handdukar på "våra" platser. Och för att retas lite la vi även handdukar på två av de populära stolarna i skuggan och en annan plats bredvid våra. 
 
Vi fick våra platser och de andra förblev orörda under hela dagen! Ingen sa nåt, ingen gjorde nåt och ingen kom och gjorde anspråk på stolarna.