Biokväll

Vi var på bio häromkvällen. Tanken var att se Black Panther men den hade slutat visas och istället gick vi på Rampage. Jag hade aldrig ens hört talas om den (fast har tydligen sett någon reklam som jag inte har noterat) och hade således ingå förväntningar.
 
 
Det visade sig vara en actionfilm helt i min smak, spännande handling, oväntade vändningar, en himla massa skjutande och totalkraschade städer plus finurliga repliker. Kärleken däremot tyckte inte att en film om en jättegorilla, en megavarg som kan flyga och en krokodil i storlek med en större dinosaurie som alla tre klättrade på skyskrapor i Chicago var särskilt verklighetstroget och var därför lite mer skeptisk. Tänk att man kan uppfatta det så olika fast man tittar på samma sak. 
 
Ett stort plus till biografer i Thailand. De kan verkligen det där med bekvämlighet och när vi landade i salongen var det i var sin fåtölj med dubbla armstöd (som man alltså inte behövde bråka om) flexibla stolar som fjädrar bakåt när man lutar sig, bra lutning på golvet så man slipper huvuden i vägen och ordentligt med med benutrymme. När jag sträkte ut benen var det precis att jag kunde nå armstöden på stolen framför.