En vacker bukett med ren kärlek


Första gången jag fick en present av Kärleken var det en parfym. En parfym jag nu använder dagligen och som har blivit en del av mig. Jag fick den med orden jag trodde inte att du ville ha blommor, du skulle säkert säga att det är onödigt eftersom de vissnar efter några dagar.
 
Och tänk vad rätt han hade, för precis så tänkte jag, . Efter det har jag trots det fått många otroligt vackra rosor av Kärleken och för varje gång blir jag lite gladare och ännu varmare i hjärtat. För det är nåt otroligt vackert med en perfekt ros och all den kärlek som ryms i en bukett med rosor kan man leva på länge. Den senaste buketten från i fredags pryder just nu vårt köksbord och blommorna blir vackrare och vackrare för varje dag. 
I senaste avsnittet jag lyssnade på av Alex och Sigges podcast pratade de just om blommor till fruar och Sigge berättade att han aldrig ger sin fru blommor, kanske har han gjort det tre gånger under deras tio år tillsammans. För han vill inte vara som alla andra och pratade om att han är bra på vardagsromantik istället. Som att köpa Cola Zero till henne när han får feeling för hennes sug.

Jag inser att jag är otroligt lycklig som har en Kärlek som ger mig både rosor och pepsi max. Och som dessutom har en fantastisk förmåga att kunna läsa ja i mina nej vilket innebär att jag ofta bli bortskämd med outtalade önskningar.