Att fira födelsedag

Alltså, i vanliga fall tycker jag att det är svårt att ge Kärleken en födelsedag värdig namnet. Han är svår att överraska då han är typ synsk när det kommer till minsta avvikelser och dessutom önskar han sig aldrig något i present. Och i år, då fyller han år under vår resa! Att det skulle bli en utmaning var ju bara förnamnet. 
 
Eftersom jag inte visste var vi skulle vara under födelsedagen fick den bli lite improviserad. Till exempel gavs presenten- en helikoptertur över Manhattan- några dagar i förskott för att vara säker på att vi skulle vara kvar i New York och för att ha åtminstone en liten möjlighet att välja dag efter väder. 
 
 
Idag var den riktiga födelsedagen och med en hel del smygande, trixande och god hjälp från en snäll och mycket hjälpsam själ lyckades jag överraska min älskling på bästa sätt. När vi kom tillbaka efter en heldag på stan möttes han nämligen av ballonger, happy birthday-sången i högtalarna och snart därefter lyckades jag smyga fram en tårta med ljus! 
 
 
Jag vet helt ärligt inte vem av oss som blev gladast. Kärleken som fick ett amerikanskt födelsedagsfirande med heliumballonger, tårta, konfetti och sång eller jag för att jag lyckades!